При сплаті наперед за 3 місяці, отримайте налаштування системи під ключ у подарунок. Строк дії акції - до 31.05.2024 🎁

Як видалити групу?

Back

В системі можна видалити (заархівувати групу). При цьому для історія відвідувань учнів залишиться в системі.

Для того, щоб заархівувати групу (чи курси), потрібно:

1. Натискаємо на розділ “Курси та групи”.

2. Переходимо у потрібний нам курс/групу. Гортаємо майже до самого низу.

3. Внизу зліва буде чорна кнопка “Видалити курс”. Натискаємо на неї та підтверджуємо дію видалення.


У разі потреби, курс/групу можна буде відновити.

Відео-урок: