При сплаті наперед за 3 місяці, отримайте налаштування системи під ключ у подарунок. Строк дії акції - до 31.05.2024 🎁

Як видалити клієнта?

Back

Клієнта можна заархівувати, а можна видалити назавжди.

Людина з правами доступу “Адмін” може тільки архівувати клієнтів, а з правами доступу “Власник” – архівувати та видаляти назавжди.

Як заархівувати клієнта:

1. Переходимо в розділ “Мої клієнти” в розділ “Активні”

2. Обираємо клієнта, якого потрібно видалити та переходимо в його карту, натиснувши на його ім’я.

3. Зверху в карті клієнта є три крапки. Натискаємо на них. Там буде червона кнопка “Видалити”. Натискаємо на неї та підтверджуємо дію видалення.



Якщо потрібно видалити назавжди, то черговість дій наступна:


1.  Переходимо в розділ “Мої клієнти” в розділ “Видалені”

2. Обираємо клієнта, якого потрібно видалити та переходимо в його карту, натиснувши на його ім’я.

3. Зверху в карті клієнта є три крапки. Натискаємо на них. Там буде червона кнопка “Видалити назавжди”. Натискаємо на неї та підтверджуємо дію видалення.

Клієнт видалиться безповоротньо назавжди.