При сплаті наперед за 3 місяці, отримайте налаштування системи під ключ у подарунок. Строк дії акції - до 30.04.2024 🎁

Як видалити баланс клієнту, якщо випадково поповнили?

Back

Для видалення балансу клієнта потрібно:
1. Переходимо на карту клієнта. Це можна зробити через розділ “Мої клієнти”, обравши там потрібну людину.

2. В карті клієнта гортаємо на пару обертів миші нижче та бачимо”Платежі”. Натискаємо на цей розділ.


3. Далі шукаємо зелену суму нарахування, яку потрібно видалити та натискаємо на кошик зліва. Якщо ви не побачили потрібної вам суми, розширте проміжок дат у віконцях вище та натисніть після обрання дат кнопку “Оновити”.

Ця сума зникне з балансу.

Відео-урок: