При сплаті наперед за рік, отримайте перенос даних під ключ у подарунок. Строк дії акції - до 30.09.2024

Шпаргалка для адмінів: як налаштувати студію в Voopty

Що таке публічна сторінка?

Публічна сторінка є необхідною в разі відсутності сайту. Тобто публічна студія це своєрідний сайт на базі Вупті. Навіщо? Щоб збільшити посилкову масу на ваш сайт, що добре для SEO або ж просто створити окрему сторінку для самостійного запису клієнтів.

Публічна сторінка налаштована у форматі лендінгу, по пунктах можна переглянути всю важливу інформацію, наприклад: 

  • снятБлок “Про нас” – тут можна описово залишити характеристику саме вашої компанії.
  • снятБлок “Викладачі” – вся необхідна інфо про репетиторів та відразу кнопка із записом на урок для зручності. Клієнт побачить лише короткий опис та вільні слоти для запису. За вашим бажанням інформацію можна залишити публічною або ж приховати.
  • снятБлок “Запитати” – клієнт може залишити свої дані для подальших уточнень з менеджером.
  • снятБлок ”Абонементи” – на публічній сторінці клієнт може побачити актуальні ціни і відразу сплатити абонемент. Для сплати є кнопка “Купити” з подальшим віконцем для особистої інформації та оплати.
  • снятБлок “Курси” – тут клієнт може записатися на конкретний курс, забронювати час та побачити всю інформацію про курс.

Також на заняття можна записатися альтернативним чином: на публічній сторінці є активний розклад школи (публічність та приватність занять можна змінювати), клієнт може натиснути на конкретний урок в розкладі і записатися. Аналогічним чином можна сплачувати заняття.

  • снятБлок “Контакти” – посилання на соціальні мережу та номери телефонів.

Як налаштувати публічну сторінку:

  1. Натискаємо на гамбургер і обираємо пункт “Публічна інформація”, редагуємо повзунок, щоб сторінка стала публічною.
  2. Починаємо заповнювати всю важливу інформацію: обираємо аватарку та обкладинку студії, ставимо категорію (наприклад, іноземні мови, няні і т.д).
  3. Обираємо тег, за яким легше знайти студію, короткий опис та заповнюємо інформацію про компанію.
  4. Виводимо слоган, інформацію про викладачів, посилання на соцмережі та веб-сайт – ця інформація не є обов’язковою, заповнюється за бажанням.
  5. На публічній сторінці можна вказати робочі дні, графік роботи, онлайн бронь (вказується час, на коли можна бронювати заняття, наприклад, за добу).
  6. Встановлюємо можливість перевіряти запис на урок через пін (пін-код на номер телефону при реєстрації), а також самостійне скасування уроку клієнтом.
  7. Зберігаємо інфо про студію.

Студію можна залишити приватною на необхідний час, тоді варто просто натиснути бігунок справа зверху на сторінці і зробити студію не публічною.

Робота з абонементами в Voopty

Минулого разу згадували з вами про кабінети викладачів, тепер поговоримо, про кабінети клієнтів та виставлення абонементів. Для чого абонементи в срм? Якщо клієнт сплачує суму наперед за певну кількість занять і необхідно відслідкувати дату початку і закінчення, кількість уроків, що залишилися, система це робить автоматично за вас. Зручно? Звичайно, більше жодних паперових обліків і плутанини.

Отже, як налаштувати абонемент:

  1. Переходимо в меню “Налаштування цін та абонементів” – “Шаблони абонементів”. 
  2. Далі створюємо новий шаблон та даємо йому назву, вказуємо всі необхідні параметри: опис, опція “Freestyle” (означає, що при продажу можна вносити корективи в абонемент), вартість, кількість відвідувань в абонементі, строк придатності,тип уроку
  3. Налаштувати опції “Перетин абонементів” та “Можуть використовувати кілька клієнтів” (дає можливість продавати абонемент декільком учням одночасно)
  4. Зберегти абонемент

Таким чином можна налаштувати всі створені шаблони абонементів. Також в срм Вупті можна відновити абонементи, що закінчилися та згоріли. Як це зробити:

  1. Знайти всі абонементи, що згоріли. Для цього потрібно зайти в “Звіт по абонементах”.
  2. Задати період карантину За змовчуванням звіт показує діючі абонементи, на поточний день. Потрібно змінити період, щоб він починався датою початку карантину і натиснути кнопку “Оновити”.
  3. Тепер ви можете побачити абонементи, що згоріли (вони відображаються перекресленими і напівпрозорими, тому що не дійсні на момент поточної дати). Тепер можна поглянути на самі абонементи

Наприклад, у клієнта згорів абонемент Standart, який розпочався 16 березня, одне заняття було використане (відображається червоним) і 7 не використано (відображається зеленим).

  1. Відновлюємо (Продовжуємо) абонемент. Натисніть на Ім’я клієнта у Звіті. Ця дія відкриє нову вкладку з деталями абонементу. На деталях можна подивитися на те, які саме і коли відвідував заняття клієнт
  2. Щоб відновити абонемент, потрібно продовжити термін дії. Для цього потрібно натиснути на 3 вертикальні точки у правому верхньому кутку, і вибрати “Змінити”.
  3. Ви потрапите на форму редагування цього абонементу. Тепер є можливість продовжити термін його дії і додати бонусні відвідування для утримання клієнта

Після натискання кнопки “Продовжити” абонемент збережеться.Якщо оновити Звіт з Абонементів, то вся інформація оновиться. Тепер можна переходити до наступних клієнтів.

Voopty з мобільного: робота з будь-якого куточку світу

Напевно, кожному власнику бізнесу знайома ситуація, коли йде один з основних співробітників, а разом з ним і напрацьована клієнтська база. А тим часом Ви щоразу, як у фільмі «День бабака», розповідаєте новим співробітникам алгоритми роботи з клієнтами, а також тонкощі та нюанси всіх партнерських взаємин.

Ще складніше справа з поінформованістю про поточні бізнес-процеси: що оплачено, що не оплачено, кого і чому втратили як клієнта. Або ж найбільш болюче – керівник відсутній на робочому місці, а щоб вирішити проблему, доводить гнатися в офіс або телефонувати тисячам людей і нервозно з’ясовувати, що сталося. Якщо хоч одна згадана проблема знаходить своє відображення у компанії, то є хороші новини. 

Вашому бізнесу необхідна автоматизована система управління або  простіше – Срм для музичної школи, срм для репетиторського центру, срм для фітнес клубу. 

CRM Вупті систематизує всю інформацію про кожного замовника, проведену роботу, відправлену та отриману документацію. З цією програмою ви легко будете контролювати стан справ дистанційно, слідкувати за розкладом, змінювати його в режимі реального часу, більше того, вести всі справи з мобільного телефону. Неочікувано?

  • 80% користувачів Voopty працюють дистанційно винятково з мобільного телефону. Ви та ваші працівники можете легко:
  • Слідкувати та шукати інформацію про клієнтів та студентів
  • Працювати зі звітністю
  • Змінювати розклад
  • Створювати особисті кабінети
  • Редагувати журнал
  • Додавати та видаляти клієнтів
  • Перевіряти статистику робочих процесів
  • І це все їдучи в таксі або ж відпочиваючи з родиною, потрібен лише смртфон та доступ до інтернету.

Більше того, доступ до срм Вупті може мати необмежена кількість працівників. До прикладу, онлайн репетитори можуть перевірити свої розклади, прогнозувати заняття з учнями та слідкувати за власною навантаженістю.

Менеджери, в свою чергу, мають доступи до абонементів та контролюють притоки нових клієнтів, а найголовніше – працюють в електронній базі, яка не губить інформацію (на відміну від паперового обліку).

У чому вигода від CRM системи Voopty:

  • Контактні дані про клієнтів зберігаються в єдиній базі, їх неможливо втратити на відміну паперових носіїв.
  • Можливість працювати з мобільного
  • Алгоритмізація роботи міститься в системі, вам не потрібно раз у раз все наново розповідати і показувати
  • Інформація з бази доступна лише у дозволеному режимі
  • Зрозумілий та простий інтерфейс
  • Необмежена кількість користувачів
  • Реалізований у CRM Вупті хмарний сервіс дозволяє Вам працювати в програмі з будь-якого куточка світу, потрібен лише Інтернет.

Підбиваємо підсумки по CRM системі Вупті: срм система зробить роботу компанії стабільною, прозорою, клієнтоорієнтованою і що важливо безпечною і захищеною в плані клієнтської бази. Хіба це не мрія керівника?