При сплаті наперед за 3 місяці, отримайте перенос даних під ключ у подарунок. Строк дії акції - до 30.06.2024 🎁

Срм система Voopty: замітка по викладачах

10 Січня 2024
< 1 minutes
Back

Спершу поговоримо як додавати нового викладача в систему в срм Вупті. 

  1. Переходимо в налаштування – Обираємо розділ Мої співробітники – в правому нижньому кутку обираємо кнопку Додати співробітника.
  2. Заповнюємо необхідні дані про викладача: ПІБ, аватар(за бажанням), посада, номер телефону, електронна пошта, роль (педагог, адмін чи власник). Зазвичай можна вказувати педагог, але за бажанням можна розширювати або звужувати перелік функцій викладача.
  3. Додаємо за бажанням опції Показувати контакти клієнтів, Бачити уроки інших викладачів, Створювати теги клієнтів, Створення клієнтів або ж Тільки перегляд(тоді викладач може винятково бачити свій розклад).
  4. Вказуємо касу, якщо викладач може приймати оплату, тоді надаємо доступ до кас – безготівковий розрахунок або ж готівка.
  5. Вказуємо тип уроку, який веде викладач, наприклад, індивідуальні заняття з англійської. Цей тип в ході виставлення занять в розклад можна змінювати. 

Також є можливість обрати кімнату за замовчуванням. Це корисно, якщо ваша школа працює з класними кімнатами, їх декілька, тому є можливість вказати конкретну, в якій працює викладач. 

Надалі оновлюємо інформацію і система автоматично створює карту співробітника. Щойно карту створено – необхідно скопіювати його ПІБ і рухатися до розділу Курси та групи.

Якщо викладач веде індивідуальні заняття, створюємо для нього сторінку в розділі Курси та Групи. 

  1. Натискаємо в правому нижньому кутку.
  2. Вводимо всю інформацію про співробітника (можна скопіювати з карти працівника, яку створили до цього).
  3.  графі Співробітник вказуємо конкретного викладача, до якого прив’язуємо курс.
  4. Зберігаємо курс.

Тепер ваш співробітник є в системі. 

Як редагувати фільтри по викладачах

  1. Заходимо в Журнал відвідувань, натискаємо на фільтр.
  2. Внизу бачимо фільтр Викладачі. З допомогою нього можна подивитися заняття конкретного викладача на необхідний відрізок часу.
  3. Щоб обрати відрізок часу, натискаємо в переліку фільтрів Тиждень, Місяць або День.
  4. Є можливість подивитися заняття кількох викладачів паралельно, для цього ставимо галочку біля кількох співробітників, вони відразу відображаються в розкладі.